Пошта Србије - Проглашен најбољи радник Поште Србије у 2021. години

14.2.2022.

Проглашен најбољи радник Поште Србије у 2021. години

Поштa Србије изабрала је најбољег радника у 2021. години, а ову престижну титулу понела је Мирјана Ристановић, виши контролор у пошти 11080 Београд 80. Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, уручио је плакету колегиници Ристановић на пригодној свечаности у седишту Предузећа.

„Поносни смо на прилике да промовишемо и наградимо најуспешније запослене који су се се истакли у нашем бројном колективу обављајући посебно захтевне, технолошке послове и на тај начин директно допринели високом квалитету пружања услуга, али и показатељима пословног успеха које бележимо. Честитам колегиници на заиста изузетним резултатима, чиме се у веома јакој конкуренцији издвојила на смотри најбољих радника у протеклој години. Пословодство Поште Србије остаје посвећено улагањима у даљи развој нашег укупног кадровског потенцијала и побољшање услова рада, материјалног положаја запослених, њиховог задовољства и мотивације”, рекао је директор Ђорђевић.

У Пошти Србије признања „Најбољи радник” додељују се на кварталном нивоу најбољим запосленима на технолошким пословима у Предузећу, на основу највиших оцена за квалитет и обим обављеног посла, стручност, квалитет комуникације, флексибилност и високу мотивацију и иницијативу у раду, као и додатних критеријума попут похвала корисника, а међу награђенима у свим кварталима бира се и најбољи радник године.