Пост-шоп – поштанска продавница

Наш циљ је да Вам све корисне и практичне ствари увек буду при руци.

XXX

Велики део асортимана Пост-шопа креиран је у складу са специфичним сезонским потребама купаца.

Коверте, поштанске марке, разгледнице и честитке, сувенири, мапе града, обрасци, амбалажа, кућни поштански сандучићи, бројеви за мобилне телефоне, хало картице и ino-call картице за међународне позиве, канцеларијски материјал, гифт и школски програм, играчке, образовна литература, белетристика, али и телефонски апарати и технички уређаји – у Пост-шопу је све на једном месту.

Код нас можете уплатити допуне за све мобилне оператере.

Разноврсност понуде зависи од величине продајног места.

Пост-шоп, у оквиру мреже пословница Поште, има 32 специјализоване поштанске продавнице са најширим асортиманом и 200 изложбених презентера у преко 180 пошта у којима је изложен ужи избор производа.

Пост-шоп специјализоване поштанске продавнице

Одређене производе из Пост-шоп асортимана можете купити и на обележеним продајним шалтерима у свим Поштама у Србији.

Специјалне поруџбине

Позовите 011 3607 545 и поручите веће количине артикала, попут сандучића, коверата, пакетске амбалаже или неког другог производа, који су Вам неопходни у свакодневној организацији и раду. Гарантујемо кратак рок испоруке у пошти коју одаберете.

Сезонске акције

Трудимо се да током целе године редовно пратимо сезонске потребе купаца и обрадујемо Вас приступачним акцијским ценама. „Школа зове!”, „Направи свој пакетић” и „Добра цена” само су неке акције у оквиру Пост-шоп понуде.

Погледајте најновије каталоге и информишите се о акцијама у току.

Каталог славски програм

Каталог техничких уређаја

Интернет куповина

Пишите нам, позовите телефоном или дођите у најближу пошту да разговарамо. Сугеришите све што Вам је неопходно, а недостаје у нашој понуди.

Важно нам је шта мислите.

Повезане услуге и информације