Пошта Србије разматра роботизацију као подршку ефикаснијем раду запослених

24.7.2021.

Пошта Србије разматра роботизацију као подршку ефикаснијем раду запослених

Делегација Поште Србије, предвођена в.д. директором Зораном Ђорђевићем наставила је данас радну посету Пошти Словеније обиласком поштанско-логистичког центра у Марибору и дата центра Поште Словеније за управљање радним процесима. У овим центрима имплементирана су технолошка решења базирна на вештачкој интелигенцији, а у Марибору је инсталиран и први робот који се користи за прераду пошиљака.

Поште Србије и Словеније развијају сарадњу у области дигитализације

23.7.2021.

Поште Србије и Словеније развијају сарадњу у области дигитализације

Делегација Поште Србије, на челу са в.д. директора Предузећа Зораном Ђорђевићем, борави у узвратној радној посети Пошти Словеније у Марибору, где је са генералним директором Поште Словеније Томажем Кокотом и његовим сарадницима данас разговарала о сарадњи у области дигитализације, е-управе и пружања консултантске подршке колега из Словеније у процесу прилагођавања пословања Поште Србије стандардима Европске уније.

Ђорђевић са амбасадором Ирана

22.7.2021.

Ђорђевић са амбасадором Ирана

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, угостио је данас Њ.Е. Рашида Хасана Пур Баеија, амбасадора Исламске републике Иран у Србији. На састанку који је имао за циљ да приближи могућности и интересе за повезивањем поштанских оператора Србије и Ирана, саговорници су указали на потенцијалне правце сарадње, али и на потребу за већим укључивањем у међудржавне пројекте који доприносе развоју привреда и бољем стандарду грађана.

Изложба „Михајло Пупин: живот и дело” представљена у Нишу

21.7.2021.

Изложба „Михајло Пупин: живот и дело” представљена у Нишу

ПТТ музеј Поште Србије, Историјски архив у Нишу и Удружење за културу, уметност и међународну сарадњу „Адлигат” приредили су изложбу „Михајло Пупин: живот и дело” у Историјском архиву у Нишу. Изложба посвећена Пупину као непресушном извору инспирације, јавности представља мање познате фрагменте из његовог живота и један је од првих пројеката реализованих на основу недавно потписаног Протокола о сарадњи између ПТТ музеја и нишког Историјског архива.

Честитка за Курбан–бајрам

20.7.2021.

Честитка за Курбан–бајрам

Зоран Ђорђевић, вршилац дужности директора Поште Србије, упутио је честитке запосленима и грађанима Србије, верницима исламске вероисповести, поводом Курбан–бајрама. На велики исламски празник, који је и симбол праштања, помагања и зближавања, Ђорђевић је верницима пожелео добро здравље, мир и весеље.