Пошта Србије - У току радови на реновирању поште 11060 Београд 38 на Карабурми

23.2.2022.

У току радови на реновирању поште 11060 Београд 38 на Карабурми

Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије и Мирослав Ивановић, председник Градске општине Палилула, обишли су данас радове на реновирању поште 11060 Београд 38 у улици Патриса Лумумбе 50 на Карабурми.

 

„Пошта на Карабурми у Патриса Лумумбе само је једна од многобројних пошта чија адаптација je у току. Наша жеља је да у наредном периоду сви објекти буду модернизовани, а на реновирању објеката широм Србије интензивно се ради. У плану је отварање још 300 пошта, укључујући уговорне поште, док су бољи услови рада један од приоритета Поште Србије у наредном периоду”, изјавио је Зоран Ђорђевић.

„Градска општина Палилула са задовољством учествује у реновирању поште, јер то доприноси побољшању услова и квалитетнијој услузи коју Пошта Србије пружа нашим грађанима на Карабурми”, рекао је Мирослав Ивановић, председник ГО Палилула. Ивановић је додао да Општина финансира кречење просторија поште, постављање спуштеног тзв. армстронг плафона, осветљење, као и уређење платоа испред улаза у пошту, а за наредни период у плану је и уређење улице и прилаза иза објекта поште.

Пошта 11060 Београд 38 током трајања радова услуге пружа неометано и у пуном капацитету.