Пошта Србије - Смедеревска Паланка добила још једну модерну пошту

25.2.2022.

Смедеревска Паланка добила још једну модерну пошту

Нову пошту 11422 Смедеревска Паланка 4 у Златиборској 1, у простору Месне заједнице Доњи Град, данас су отворили Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, и Никола Вучeн, председник Општине Смедеревска Паланка.

Директор Ђорђевић поздравио је отварање нових пословница и ширење мреже свуда где постоје појачани захтеви корисника за поштанско-финансијским услугама. Поручио је да ће ове активности донети бољи квалитет и повећање доступности услуге, али и побољшање услова рада запослених и општу модернизацију Поште Србије, уз нове првенствено дигиталне сервисе, нова возила и инфраструктуру.

„Амбициозно смо кренули у пројекат отварања 300 нових савремених пословница, корпоративних и уговорних пошта и шалтера. Првенствено планирамо да мрежу проширимо у мањим срединама и створимо инфраструктуру која ће помоћи ревитализацију сеоских и руралних подручја. Паралелно радимо и на јачању мреже у градским срединама и уређењу и реконструкцији свих пословница у Србији”, рекао је директор Ђорђевић.

Пошта 11422 Смедеревска Паланка 4, пријемна је пошта, модерног изгледа и у функционалном амбијенту. Пошта пружа услуге пријема пошиљака, уплате-исплате, продаје поштанских производа, на једном аутоматизованом шалтеру, у радном времену од 7.30 до 14.30 часова радним данима.

Простор за пошту, са засебним улазом са спољне стране зграде Месне заједнице, на локацији досадашњег издвојеног шалтера, уступила је и адаптирала Општина Смедеревска Паланка. Пошти гравитира близу 3.500 становника – више од 1.330 домаћинстава и 166 правних лица, а најближа јој је пошта 11420 Смедеревска Паланка 1 у улици Првог српског устанка 25.