Пошта Србије - Национални конкурс Поште Србије за предузетнице

7.3.2022.

Национални конкурс Поште Србије за предузетнице

Пошта Србије  покреће сутра, 8. марта, први национални наградни конкурс ,,100 успешних пословних жена”, под слоганом Најбоље тек долази, чиме се придружила иницијативи и плановима Владе Републике Србије за подршку женском предузетништву и унапређењу положаја жена на тржишту рада.

Доследно испуњавајући своју друштвено-одговорну улогу, Пошта је конкурс наменила предузетницама или оснивачима и законским заступницама малих предузећа са територије целе Србије, са циљем да помогне оснаживање и промоцију женског предузетништва кроз афирмацију бизниса чије су власнице жене, као и њихову већу конкурентност и боље позиционирање на националном тржишту роба и услуга.

Наградни конкурс „100 успешних пословних жена” траје до 8. априла 2022, а критеријуми за оцењивање су, између осталог, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено-одговорне активности и успешност презентованих пословних активности или пословне идеје.

Пријаве ће оцењивати стручна Комисија, а проглашење победница конкурса биће организовано крајем априла. За 100 кандидаткиња чије пријаве буду најбoље оцењене, Пошта ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије у виду представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, на мониторима у поштама, и на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку и Линкедину.

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве достпне су на интернет адреси http://preduzetnice.posta.rs, а Пошта Србије позива све предузетнице широм земље да се укључе у конкурс за избор успешних пословних жена Србије. За додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.