Пошта Србије - Још само три дана за пријаву на конкурс „100 успешних пословних жена”

5.4.2022.

Још само три дана за пријаву на конкурс „100 успешних пословних жена”

Први национални наградни конкурс Поште Србије „100 успешних пословних жена”, завршава се 8. априла 2022. године, а од његовог почетка 8. марта до сада, пристигло је више стотина пријава. Предузетнице и оснивачи или законске заступнице малих предузећа са територије целе Србије, којима је конкурс намењен и које то још увек нису учиниле, у нареднa три дана имају прилику да се пријаве на избору за најуспешније пословне жене у Србији.

Пријављивање се врши једноставним онлајн поступком на страници Поште Србије http://preduzetnice.posta.rs, где су доступни сви услови конкурса и образац за пријаву. Проглашење победница конкурса по оцени стручне Комисије, планира се крајем априла, док су критеријуми за оцењивање, између осталог, успешност презентованих пословних активности или пословне идеје, награде у области пословања или стваралаштва и друштвено-одговорне активности.

За 100 кандидаткиња чије пријаве буду најбoље оцењене, Пошта Србије обезбедиће националну видљивост пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије, представљањем њихових бизниса у брошури, која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку и Линкедину.

Пошта Србије снажно подржава женско предузетништво и још једном позива све предузетнице широм земље да се до 8. априла укључе у избор на коме могу освојити вредне награде, које ће допринети јачању њиховог пословања, афирмацији бизниса, повећању конкурентности и бољем позиционирању на националном тржишту роба и услуга.

За додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.