Пошта Србије - Мобилна апликација Поште Србије од сада и на Apple iOS app продавници

12.4.2022.

Мобилна апликација Поште Србије од сада и на Apple iOS app продавници 

Мобилна апликација Поште Србије (лат. Pošta Srbije) од сада се може бесплатно преузети и на Apple продавници (Apple store), поред тога што је до сада била доступна за преузимање са Play продавнице за кориснике андроид оперативног система.

Ова мултифункционална апликација омогућава корисницима да на сваком месту и у сваком трeнутку, брзо, једноставно и лако управљају захтевима за слање пост-експрес пошиљака – са адресе или из поште, да прате статус својих пошиљака, израчунају цену поштарине за услуге у међународном и унутрашњем поштанском саобраћају коришћењем калкулатора цена, пронађу најближу пошту, као и поштански адресни код – ПАК. Коришћењем апликације омогућена је и једноставна куповина у интернет продавници Поште Србије „еФилателија”, а корисници додатно могу да поставе питање или пошаљу сугестију и коментар.

Апликација је доступна на српском и енглеском језику, бесплатна је, а њено преузимање и коришћење подразумева интернет конекцију. Корисницима је доступна на линку https://apps.apple.com/us/app/po%C5%A1ta-srbije/id1608572129.