Пошта Србије - Честитка ЈП ,,Пошта Србије" поводом Дана Војске

23.4.2022.

Честитка ЈП ,,Пошта Србије" поводом Дана Војске

Зоран Ђорђевић, в.д. директора ЈП „Пошта Србије" упутио је честитку поводом Дана Војске начелнику Генералштаба Војске Србије генералу Милану Мојсиловићу.

Поштовани господине генерале,

Поводом празника наших оружаних снага – Дана Војске Србије – упућујем Вам, у своје лично име и у име свих запослених у ЈП „Пошта Србије“, најсрдачније честитке, уверен да ћете, и институција коју предводите, и Ви лично, као и до сада, бити доследни у чувању и неговању најсветлијих традиција ослободилачких и одбрамбених ратова које је наша држава водила, али и бити гарант мира и стабилности и очувања територијалног интегритета и суверености Републике Србије.

Грађани Србије, с правом, имају највише поверења у своју Војску, која је увек била уз свој народ, у добру и у злу, спремна да помогне, сачува, одбрани и континирано и неодустајно допринесе развоју и напретку заједничке нам отаџбине – и сигуран сам да ће ти сви циљеви бити у потпуности остварени и у времену које је пред нама, без обзира на све изазове, претње и ризике.

Молим Вас, господине генерале, као неко ко је у једном делу свог радног ангажовања био на челу Министарства одбране, да моје жеље за личном, породичном и професионалном срећом, уз честитке за Празник, пренесете свим припадницима Војске Србије.

Живела Војска Србије! Живела Србија!