Пошта Србије - Од данас могуће пријаве за посао у Пошти Србије

5.5.2022.

Почело пријављивање за посао у Пошти Србије

Услед ширења асортимана услуга и развијања мреже пословница, ЈП „Пошта Србије“ покренула је данас стални конкурс за запошљавање кандидата на позицијама возача, поштара, достављача и шалтерских радника на целој територији Републике Србије. Сви заинтересовани за рад на овим позицијама, могу се пријавиљивати искључиво електронским путем, на корпоративном сајту Поште.

За потребе реализације конкурса, Пошта Србије је креирала на корпоративном сајту посебну страницу http://konkurs.posta.rs/, где су доступне све информације, услови конкурса упутство и образац за пријаву. Ова страница биће стално активна за континуиране пријаве кандидата заинтересованих за рад у Пошти Србије, а њихове апликације биће разматране и обрађене према актуелним кадровским потребама. Страница ће служити и за будућа оглашавања и информисање о отвореним могућностима за запошљавање.

Пошта Србије је једно од најстаријих и највећих предузећа у земљи, чији колектив броји око 15.000 запослених. Поред стабилног и успешног пословања, Пошта Србије је поуздан и одговоран послодавац, који пословне резултате темељи на квалитету људских ресурса, иновацијама и талентима, али и дугорочној стратегији да привуче и задржи најбоље кандидате, као и да се заједно са запосленима даље развија.