Пошта Србије - Директор Ђорђевић са управницима пошта из РЈ „Београдски Венац”

17.5.2022.

Директор Ђорђевић са управницима пошта из РЈ „Београдски венац”

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије”, Зоран Ђорђевић, данас је одржао састанак са управницима пошта из Радне јединице „Београдски венац”. Састанку су присуствовали и директор Функције поштанске мреже, Дејан Шијак, заменик директора Функције поштанске мреже, Виктор Костић и директорка РЈ „Београдски венац”, Тања Маринковић.

Ђорђевић је упознао управнике са ротацијом управника и новим правилником којим се регулишу прековремени рад, стимулација и корекција зараде, као и са плановима за модернизацију услуга Поште. Посебна пажња поклоњена је пакетоматима, новој услузи Поште Србије, која је омогућена интензивним информационо-технолошким развојем и дигитализацијом пословних процеса.

Директор је управницима пошта нагласио важност комуникације са запосленима, како би сви били упознати не само са пословним активностима и новим услугама Предузећа, већ и са мерама које руководство предузима у циљу унапређења њиховог материјалног положаја.

„Наш циљ су задовољни радници Поште и зато редовно одржавамо састанке са руководством, синдикатима и радницима широм Србије. Више од 20.000 пријава на наш конкурс за посао говори о томе да људи верују са једне стране, а са друге, да виде перспективу у Пошти. То потврђује да смо остварили позитивну промену у томе како нас корисници виде. У наредном периоду остаје нам обавеза бриге о радницима, очекује нас увођење нових услуга, већи приход, а самим тим и повећања плата. Резултати су нешто што нико не може да нам одузме, они су последица доброг рада и залагања свих запослених, и то је разлог зашто верујем да ће Пошта бити ускоро једна од најбољих компанија у Србији”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Састанком у РЈ „Београдски венац”, директор Ђорђевић је започео реализацију плана разговора са свим управницима пошта у Србији, са циљем детаљног упознавања запослених са актуелним активностима у Предузећу.