Пошта Србије - Директор Ђорђевић са управницима пошта у Панчеву и Пожаревцу

27.5.2022.

Директор Ђорђевић са управницима пошта у Панчеву и Пожаревцу

Разговори директора Зорана Ђорђевића са управницима пошта широм земље настављени су данас посетама седишту Регионалне радне јединице „Панчево, Сремска Митровица” и Подручној јединици „Пожаревац”. Састанцима су присуствовали и представници синдиката.

Директор РРЈ „Панчево, Сремска Митровица” Ђорђе Лукач и директор Подручне јединице „Пожаревац” Радослав Симић, и управници свих панчевачких и пожаревачких пошта, предочили су директору Ђорђевићу и директору Функције поштанске мреже Дејану Шијаку, стање на терену, известили о току имплементације новина у раду, и дали предлоге и коментаре на оперативне планове за даље унапређење система на територији коју покривају.

Директор Ђорђевић говорио је о плановима рада, степену реализације започетих пројеката и другим актуелностима, ширењу нових услуга и мреже, и плановима за осавремењавање пословница на овом подручју и обнови доставних средстава. На дневном реду биле су и актуелне теме ротације управника и примена новог правилника о сврставању пошта у редове, где је предочио разлоге и предности овакве организације рада у смислу повећања ефикасности и квалитета пружања услуга.

Ђорђевић је обишао и поште у Панчеву и Ковину и разговарао са запосленима.

Следе разговори са управницима пошта у другим радним јединицама, према раније утврђеном плану за обилазак и директне разговоре директора Предузећа са свим управницима пошта на територији целе земље.