Пошта Србије - Одржани састанци са управницима пошта у Сремској Митровици, Шапцу и Ваљеву

1.6.2022.

Одржани састанци са управницима пошта у Сремској Митровици, Шапцу и Ваљеву

Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, одржао је данас састанке са управницима свих пошта са територије подручних јединица Сремска Митровица, Шабац и Ваљево, којима су присуствовали директор и заменик директора Функције поштанске мреже Дејан Шијак и Виктор Костић.

О пословању њихове организационе целине, одвијању процеса на терену, специфичностима и приоритетним потребама за инвестирање у наредном периоду, известили су директори подручних јединица Бранислава Недић, Адам Алексић и Владимир Крсмановић.

Статус бројних пројеката на модернизацији процеса рада, остварени напредак и план активности за наредни период, биле су теме о којима је говорио директор Ђорђевић. У размени мишљења о теми од највећег интересовања присутних – ротацији управника и новом правилнику о сврставању пошта у редове, управници су имали питања и коментаре, док је директор Ђорђевић објаснио очекивања пословодства од нове организације и изнео аргументе у корист ове пословне одлуке, којa ће, према првим показатељима, олакшати рад и допринети повећању квалитета.

План обнове пословница на овом подручју и распоред пристизања контигената нових доставних возила и других средстава за рад, такође су били на дневном реду, као и новине у планирању рута поштара и достављача и статус пројекта „Мобилни поштар”, којима се постижу оптимизација ресурса и ширење опсега услуга.

Према раније утврђеном плану, очекује се наставак разговора директора Предузећа са управницима пошта широм Србије, до покривања свих организационих јединица на целој територији земље.