Пошта Србије - Руководство са управницима пошта у Зајечару, Бору и Јагодини

29.6.2022.

Руководство са управницима пошта у Зајечару, Бору и Јагодини

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“, Зоран Ђорђевић и заменик директора Функције поштанске мреже, Виктор Костић, данас су одржали састанке са управницима пошта из радних јединица у Зајечару, Бору и Јагодини, у складу са планираним активностима у циљу правоврменог информисања и ефикасније комуникације са запосленима у Предузећу.

„Наша жеља је да сви запослени буду упознати са актуелностима у Предузећу како бисмо као тим што боље функционисали у интересу Поште Србије. Руководство ради транспарентно, пажљиво доносећи одлуке које ће омогућити да Пошта Србије буде успешна компанија и да радници буду поносни што раде у нашем великом систему. Зато непрекидно улажемо, радимо на новим пројектима и инвестицијама, како би створили услове за добре резултате свих радних јединица и сваке поште појединачно“, поручио је Зоран Ђорђевић.

Заменик директора Функције поштанске мреже, Виктор Костић, упознао је управнике са даљим плановима поштанске мреже, с посебним акцентом на сврставању пошта у редове. Објаснио је и систем ротирања управника, чији је циљ постизање што бољих резултата рада пошта.

Управницима су представљене и могућности за додатне приходе запослених у технологији кроз сарадњу са зависним предузећем „PostPro“, а објашњен је и систем стимулације и корекције зарада.