Пошта Србије - Делегација „Пошта Српске“ у посети Пошти Србије

6.7.2022.

Делегација „Пошта Српске“ у посети Пошти Србије

Делегација „Пошта Српске“ на челу са директором Миладином Радовићем у радној је дводневној посети ЈП „Пошта Србије“. На данашњем састанку са в.д. директора Поште Србије Зораном Ђорђевићем и делом руководства, разговарано је о даљим корацима у оквиру већ успостављене сарадње са циљем јачег и бржег повезивања грађана и привреде две земље.

На састанку одржаном у седишту Предузећа представљене су нове и дигитализоване услуге Поште Србије, као и актуелни стратешки пројекти у области поштанског саобраћаја, логистичких и информатичких услуга и договорено је да ће Пошта Србије пружити стручну помоћ и подршку пословним активностима Пошта Српске.

Овом посетом, два поштанска оператора наставила су сарадњу која је прошле године започета потписивањем Протокола о пословној сарадњи којим су постављени оквири за бржи проток информација, унапређење квалитета услуга и свеукупно уређење међусобних пословних односа.

Радна посета делегације „Пошта Српске“ наставља се обиласком Регионалног поштанско-логистичког центра у Београду и сутрашњим састанком у Новом Саду.