Пошта Србије - Нова пошта у ТЦ БИГ у Панчеву

7.7.2022.

Нова пошта у ТЦ BIG у Панчеву

Нову пошту 26114 Панчево у Тржном центру „BIG Pančevo” у Милоша Обреновића 12, данас су отворили Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, и Дејан Шијак, директор Функције поштанске мреже.

Директор Ђорђевић потврдио је наставак ширења мреже савремених пословница свуда где постоје захтеви корисника, као и на другим фреквентним локацијама на којима грађани обављају бројне свакодневне послове. „Стално повећање доступности и побољшање квалитета услуге, воде нас у ширењу мреже и избору локација за нове поште за које бирамо квалитетне објекте, уз примену новог визуелног идентитета. Наши корисници сигурно примећују напредак у модернизацији инфраструктуре и корпоративног имиџа Поште Србије, а што нам је од подједнаке важности, направили смо значајне помаке у побољшању услова рада за наше запослене. Уз јачање поштанске мреже у градовима, у објектима тржних центара и на другим локацијама, наставићемо са ширењем и у мањим срединама, у сеоским и руралним подручјима. Паралелно настављамо рад на уређењу и реконструкцији свих пословница у Србији”, рекао је директор Ђорђевић.

Нова пошта у ТЦ „BIG Pančevo”, модерног ентеријера и дизајна, на два аутоматизована шалтера пружа услуге уплате и исплате, пријема и испоруке пошиљака, као и услуге мењачких послова, у радном времену од 10 до 20 часова свим данима у недељи. Локацији нове поште гравитира више од 11.000 становника. Поред нове поште у ТЦ BIG, њима је на располагању и најближа пошта – 26108 Панчево 8, у Илије Гарашанина 4.