Пошта Србије - Састанци са управницима пошта у Нишу, Лесковцу и Врању

8.7.2022.

Састанци са управницима пошта у Нишу, Лесковцу и Врању

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић данас је у посети радним јединицама на југу Србије. На састанцима у Радној јединици „Ниш” и Регионалној радној јединици „Врање, Лесковац, Прокупље, Пирот”, у седишту у Нишу и Врању, као и у Подручној јединици „Лесковац” са управницима свих пошта, било је речи о свим актуелним пројектима и плановима за даљу реализацију, као и о новинама у организацији рада.

Директор Ђорђевић детаљно је представио могућности за укључивање у пројекат „ПостПро” за запослене, где могу остварити додатне приходе. Рекао је да пројекат бележи велико интересовање, а колеге које су међу првима стартовале закључиле су већ и прве уговоре. Говорио је и о термин-плану модернизације инфраструктуре на овом подручју, пројектима који обухватају цео систем и приоритетима на нивоу радних јединица. Најавио је пројекат „Мобилни поштар” и увођење новог система за планирање рута поштара и достављача.

На састанцима су обрађене и теме новог система за сврставање пошта у редове и актуелног ротирања управника, предузетих са циљем активирања свих потенцијала за постизање још бољих појединачних резултата, о чему су управници пошта изнели досадашња искуства. Они су говорили и о специфичним потребама и изнели предлоге за унапређење својих активности.

„Редовна размена и „спуштање” информација до сваког појединца, неопходни су за добро управљање и функционисање целог система. Поред свих амбициозних пројеката које смо покренули и сталних улагања, рачунамо на високу мотивацију и професионализам наших запослених, целог тима. Они увек могу да дају предлоге и пренесу своја искуства и идеје и сугеришу решења, а сви предлози биће пажљиво размотрени”, поручио је Зоран Ђорђевић.

Током посете Врању, директор Ђорђевић обишао је и компанију ЈУМКО, која производи униформе за Пошту Србије, састао се са представницима компаније и разговарао о наредним корацима у оквиру успостављене сарадње.

У оквиру раније утврђеног плана за одржавање састанака са свим управницима пошта у целој земљи преостао је мањи број посета директора Ђорђевића радним јединицама.