Пошта Србије - Од сада у Пошти и услуга учлањења у АМСС

4.8.2022.

Од сада у Пошти и услуга учлањења у АМСС

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“, Зоран Ђорђевић, и генерални секретар Ауто-мото савеза Србије (АМСС), Милан Николић, потписали су уговор о пословно техничкој сарадњи којим ће свим возачима - корисницима услуга Поште бити омогућен лакши приступ чланству у АМСС.

Возачи сада имају могућност да од свог поштара или на шалтерима пошта затраже приступни упитник, чијим попуњавањем улазе у процес активације АМСС чланских пакета који, између осталог, укључују услугу бесплатног шлепа и помоћи на путу у Србији и Европи.

Први је ову могућност јутрос искористио Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, који је потписао приступницу у чланство АМСС, коју му је донео управо поштар.

„Пошта Србије наставља са приближавањем грађанима настојећи да им и на кућном прагу и у поштама широм земље, уз иновативне и растуће поштанске услуге, обезбеди једноставан и поваљан приступ услугама својих партнера. Тако су грађани Србије сада, уз услуге АМСС, у прилици да посредством поштара и достављача, као и на шалтерима свих пошта у Србији, остваре посебне услове за услуге Телекома Србија, као и ексклузивне услове за кредите Банке Интеза. Показало се да је ово добитна комбинација и за грађане и за запослене у Пошти и за наше партнере и зато већ припремамо нове погодности које ћемо понудити на шалтерима пошта и посредством наших поштара и добављача“, изјавио је Зоран Ђорђевић и позвао грађане да искористе прилику и затраже детаљније информације о погодностима од својих поштара, као и на шалтерима свих пошта.

„Задовољство ми је што смо у прилици да ЈП „Пошта Србије“ на договореним локацијама и преко својих поштара и курира, упозна грађане широм земље са пакетима АМСС и олакша им процес учлањења у наш савез, на чему смо веома захвални“, истакао је генерални секретар АМСС, Милан Николић