Пошта Србије - Специјална понуда Поште Србије на Сајму вина

31.8.2022.

Специјална понуда Поште Србије на Сајму вина

Током Првог међународног сајма вина „Винска визија Отворени Балкан”, од 1. до 4. септембра на Београдском сајму, ЈП „Пошта Србије” промовисаће специјалну Пост-експрес услугу са погодностима за излагаче и посетиоце која ће важити током целог периода одржавања Сајма вина.

Специјална Пост-експрес услуга доступна је и реализује се на шалтеру поште 11146 Београд 46 у хали 1а Београдског сајма где ће Пошта Србије обезбедити сигуран транспорт једне, две или три боце вина, са роком уручења наредног дана до 19 часова на територији целе државе. На шалтеру поште доступна је и понуда специјализоване амбалаже за паковање вина коју ће посетиоци по повољним ценама моћи да купе током трајања манифестације. Пошта 11146 Београд 46 пружаће и друге поштанско-финансијске услуге, док ће се на специјализованом и препознатљиво означеном пункту ЈП „Пошта Србије” на улазу у халу 1а, обављати мењачки послови.

Излагачима и посетиоцима који искажу заинтересованост за услуге курира и пријаве се на шалтеру поште 11146 Београд 46 или на специјализованом пункту, на располагању ће бити Поштина курирска служба. Она ће крајем сваког сајамског дана преузимати пошиљке од излагача и купаца, и предавати их на слање примаoцима на територији Србије. Купци или излагачи моћи ће на овај начин да пошаљу и пошиљке са једним или два пакета вина.

Током трајања Сајма вина, Пошта Србије презентоваће и друге услуге које погодују привредним друштвима и предузетницима – Пост-експорт услугу за извоз робе, као и услуге комплетне логистичке подршке или организације рада у појединачним сегментима превоза и складиштења робе, по персонализованом моделу сарадње и уз могућност комбиновања експрес услуга са више од 400 комплементарних сервиса.