Пошта Србије - Одржане седнице колегијума Предузећа – Зоран Ђорђевић о новим пројектима

15.9.2022.

Одржане седнице колегијума Предузећа – Зоран Ђорђевић о новим пројектима

У Регионалном поштанско-логистичком центру „Београд” у Земуну одржане су седнице колегијума и проширеног колегијума директора Предузећа, на којима су разматрани нови пројекти, резултати пословања, задаци и активности који предстоје.

Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, говорио је о првим ефектима увођења пакетомата, чија мрежа ће на основу позитивних реакција и великог интересовања корисника бити проширена на све веће градове у Србији, на нових 400 атрактивних локација које и сами корисници имају прилику да предложе.

„Идући у сусрет потребама корисника, имплементирали смо модел паметне испоруке пошиљака нон-стоп. У току су припреме за увођење и других најсавременијих услуга. Уз нова и већ планирана улагања у доставна средства и набавку возила путем лизинга, као и у нову технологију и најсавременије машине за сортирање пошиљака, осетиће се значајно побољшање услуга, као и услова рада запослених. Обезбедили смо и јачање кадровских капацитета широм земље. Истовремено, обезбеђујемо квалитет најзахтевнијих експрес услуга, које пружамо по ценама најповољнијим на домаћем тржишту. Како бисмо што мање оптеретили кориснике, пакетске услуге у унутрашњем поштанском саобраћају пружају се по веома повољним и непромењеним ценама и дупло су јефтиније од конкуренције. Темељне реформе се морају наставити, оне ће на дуже стазе омогућити све чему сада тежимо, развој и увећање пословних прихода, као и стални раст зарада у Предузећу”, рекао је Зоран Ђорђевић. Најавио је и ширу акцију обезбеђивања подршке за нове капиталне пројекте.