Пошта Србије - Пошта Србије на семинару младих ”Build Yourself”

9.10.2022.

Пошта Србије на семинару младих ”Build Yourself”

Пошта Србије подржала је највећи регионални едукативно-мотивациони семинар младих „Build Yourself“, који је данас у београдском МТС Дворани под слоганом ,,Изгради себе и остани у Србији – Србија је свет”  окупио више од 1500 учесника.

Овај скуп, који пету годину за редом организује Студентска унија Економског факултета у Београду, отворио је Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, а у панел дискусији, заједно са најистакнутијим представницима привредног, друштвеног и културног живота, учествовао је и Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије.

Пошта Србије подржала је ову манифестацију у оквиру свог друштвено-одговорног деловања чиме, како је истакао Зоран Ђорђевић, потенцира своју подршку младима, њиховом образовању, усавршавању и стицању практичних знања и вештина, како би по завршетку школовања у својој земљи развијали каријеру и живот.

,,Пошта Србије даје допринос креирању стабилног и растућег привредног и друштвеног амбијента и стварању мотивишућих услова за живот, рад и развој каријере младих у Србији по завршетку школовања, али и за оне који желе да се врате у земљу по завршетку студија у иностранству. Оно што је до младих је да се стално усавршавају, да сва новостечена знања и усвојене вештине примене, и на тај начин што боље се позиционирају на тржишту рада или се охрабре на покретање приватног посла, и свежим знањима и идејама дају свој допринос и активно учествују у изградњи бољег сутра за наш народ и државу”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Студенти окупљени на семинару Build Yourself данас су имали могућност и да на посебно дизајнираним разгледницама које је за учеснике припремила Пошта Србије, напишу своје развојне циљеве и убаце их у специјално поштанско сандуче, чиме добијају прилику да за шест месеци процене свој лични и професионални напредак.

Студентска унија студента Економског факултета организује семинар „Build Yourself“ сваке године почев од 2015. са циљем да младим полазницима помогне да унапреде знања и вештине, као и да их мотивише на крупније кораке у грађењу каријере.