Пошта Србије - Пошта на Сајму књига представља специјалну понуду и богат програм

21.10.2022.

Пошта на Сајму књига представља специјалну понуду и богат програм

На 65. Међународном београдском сајму књига, од 23. до 30. октобра, Пошта Србије ће први пут узети учешће, а представиће специјалну понуду за слање књига по промотивној цени и седмодневни програм са бројним креативним и едукативним садржајима из опсега активности ПТТ музеја, филателистичке делатности и промоције литерарне, уметничке и културне продукције.

Програм ће се у потпуности одвијати на Поштином штанду, у арени Хале 1 Београдског сајма. Специјална услуга предвиђа посебне погодности за посетиоце, да по промотивној цени од 300 динара за слање једног пакета/пошиљке, у специјалној амбалажи, пошаљу купљене књиге на било коју адресу у Србији. У исто време, излагачи ће имати прилику да са Поштиним представницима разговарају о потенцијалној дугорочној сарадњи и повољнијим условима за доставу књига купцима у њиховим интернет књижарама.

У сарадњи са Београдском сајмом, Пошта ће свечано обележити јубилеј ове установе, представљањем јавности пригодне поштанске марке „85 година Београдског сајма” у уторак 25. октобра у 11 часова. Пошта ће бити и домаћин промоције капиталног издања – монографије поводом стогодишњице рођења Душка Радовића. Промоција монографије „100 година Душка Радовића”, приређивача Зорице Хаџић, у издању Маскома, заказана је у среду 26. октобра у 17 часова.

Разноврсне креативне радионице намењене су посетиоцима и најмлађим посетиоцима, од сликања поштанских марака, курса калиграфије, до едукације на тему креативне фотографије коју ће у суботу 29. октобра у 17 часова одржати чувени уметници фотографије – браћа Замуровић.

Учешћем на Београдском сајму књига, престижној манифестацији са репутацијом врхунског културног догађаја у целој Југоисточној Европи и интеракцијом са публиком, Пошта Србије постаје још ближа корисницима. Позивамо све посетиоце да посете наш штанд, учествују у креативним радионицама, као и да искористе специјалне сајамске погодности.

Комплетан програм на штанду Поште Србије на Сајму књига можете погледати ОВДЕ.