Пошта Србије - Пошта Србије на фестивалу Зимска бајка

16.12.2022.

Пошта Србије на фестивалу Зимска бајка

Пошта Србије представља се празничним садржајима и програмом креативних радионица намењеним најмлађим посетиоцима на адреси за најбољу зимску забаву, на првом фестивалу „Зимска бајка”, у Савском парку Београда на води (Булевар Вудроа Вилсона ББ), oд 15. децембра до 15. јануара.

Празнична пошта 11161 Београд 16 отворена је за све посетиоце и учеснике фестивала да пружи поштанско-финансијске услуге – уплате и исплате новца, услуге мењача, пријем пошиљака, као и продају поштанских марака и вредносница, честитки и поклона из gift програма одакле их у специјалној празничној амбалажи корисници одмах могу послати на жељену адресу. Радно време поште свим данима током трајања фестивала је од 12 до 23.30 часова.

Пошта је за ову прилику обезбедила и програм дечјих креативних радионица ПТТ музеја „Поштански сатић”, које ће на тему напиши и пошаљи писмо драгој особи малишанима екслузивно бити доступне у пошти на фестивалу Зимска бајка сваког викенда – 17, 18. децембра, 24, 25. децембра, 8. јануара, и 14, 15. јануара, с почетком у 13 часова.

Пошта је креирала и атрактиван кутак за фотографисање и снимање савршених празничних фотографија, сцену са новогодишњом телефонском говорницом, инспирисану јавним телефонским говорницама, некадашњим симболима поштанско-телеграфског саобраћаја.

До 31. децембра отворен је Поштин наградни литерарни и ликовни конкурс „Писмо Божић Бати” за децу узраста до 12 година из целе Србије, на коме млади креативци, по шест најбољих аутора у појединачној и групној конкуренцији и три добитника специјалне награде, могу освојити вреднe ваучерe за технику, спортску одећу, обућу и другу спортску опрему.

Радови се шаљу на адресу: Поштански преградак 900, 11000 Београд 6, са назнаком Наградни конкурс „Писмо Божић Бати”. Услови наградног конкурса и обрасци изјава о сагласности, доступни су на сајту Поште Србије.