Пошта Србије - Признања за најбољег радника године и најбоље у IV кварталу

3.2.2023.

Признања за најбољег радника године и најбоље у IV кварталу

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић уручио је данас у седишту Предузећа запосленима признања „Најбољи радник” за четврти квартал 2022. године, након чега је свечано проглашен и најбољи радник године. Престижну титулу најбољег радника у 2022. години понео је Марко Божић, поштар у пошти 36101 Краљево.

Ђорђевић је захвалио запосленима и поред честитки поручио да су у претходним данима одржани важни састанци са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић и министром финансија Синишом Малим на којима је руководство Поште Србије добило јасне смернице за план у наредном периоду.

„Наш задатак и циљ остају исти - добили смо план који ће нам помоћи да постанемо најуспешнија компанија у Србији. Веома смо захвални председници Владе и министру финансија који су нам дали праве смернице за долазак до тог циља. У наредном периоду настављамо са дигитализацијом и увођењем нових услуга, ширењем мреже пакетомата и обновом флоте. Брига о нашим запосленима је за руководство била и остала приоритет, због чега ћемо и убудуће радити на побољшању материјалног положаја запослених, наставити са здравственим прегледима и осигурањем 24 часа дневно, седам дана у недељи. У наредном периоду очекује нас и реорганизација и систематизација Предузећа, која ће допринети томе да наша Пошта буде функционалнија у пословању, као и томе да се наше услуге уз вашу подршку и ангажовање, додатно унапреде на корист свих грађана Србије“, изјавио је Ђорђевић.

Најбољи поштари четвртог тромесечја су Немања Николић, РЈ „Земун” (11186 Београд 85), Драгомир Роган, РЈ „Београдски венац” (11042 Београд 152), Бојан Богдановић, РЈ „Нови Сад” (21102 Нови Сад), и Данијел Николић, РРЈ „Врање, Лесковац, Прокупље, Пирот” (18300 Пирот 1). Достављач Драган Стојиљковић, РЈ „Београдски венац” (11030 Београд 8) награђен је у категорији најбољи достављач/возач.

За најбоље шалтерске раднике проглашене су Сузана Радојевић, РЈ „Београдски венац” (11148 Београд 60), Јована Тасић, РЈ „Ниш” (18109 Ниш), Сања Грбић-Гојин, РЈ „РПЛЦ Београд” (Служба за експрес услуге), и Јелена Цолић, РРЈ „Врање, Лесковац, Прокупље, Пирот” (18300 Пирот).

Најбољи управници пошта су Бранкица Димитријевић, РРЈ „Ужице, Шабац, Ваљево” (15341 Липнички Шор) и Дара Смиљанић, РЈ „Београдски венац” (11561 Дудовица).

За најбољег контролора/благајника награђена је Светлана Ђурић, виши контролор у РЈ „Земун” (11177 Београд 53). Добитник признања за најбољег запосленог у преради поштанских пошиљака је Жељко Пртина, из РЈ „РПЛЦ Београд” (Служба за међународни саобраћај).

Признања „Најбољи радник” додељују се на кварталном нивоу најбољим запосленима на технолошким пословима у Предузећу, на основу највиших оцена за квалитет и обим обављеног посла, стручност, квалитет комуникације, флексибилност, иницијативу у раду, као и додатних критеријума попут похвала корисника.