Пошта Србије - Одржан ванредни проширени колегијум Предузећа

21.2.2023.

Одржан ванредни проширени колегијум Предузећа

На данашњем ванредном проширеном колегијуму Предузећа, коме је присуствовао део руководства, директори свих радних јединица Поште Србије, помоћници директора РРЈ и запослени ангажовани на пословима продаје и маркетинга из целе Србије, Зоран Ђорђевић, в.д. директор Поште Србије и део пословодства изложили су присутнима план за унапређење продајних активности.

На састанку одржаном у Регионалном поштанско-логистичком центру у Земуну, присутнима се обратила директорка функције услуга Бојана Николић која је презентовала резултате продаје у претходној години, као и обим и приход Пост-експрес услуга.

Ана Стојановић, руководилац сектора продаје, истакла је да су у циљу повећања обима услуга припремљене нове понуде и промотивне акције за постојеће и будуће кориснике.

„У наредном периоду очекују нас редовне обуке продајних тимова који ће имати јасне смернице за даљи рад, као и праћење ефеката сарадње и бриге о корисницима“, рекла је Стојановић.

Извршни директор Милош Ђурић истакао је да Пошту Србије очекује још темељнији рад као и да ће се остварени учинак мерити и напоменуо да је потребно продубити сарадњу са локалним самоуправама где год је то могуће.

На крају, директор Ђорђевић је закључио да је циљ руководства да Пошта Србије напредује у сваком сегменту.

„Ова година је година промена. Наша жеља је да се трансформишемо у успешно друштво, да запослени буду задовољни и да наставимо да будемо велика сложна породица. И у наредном периоду наставићемо са увођењем нових услуга и иновација у наш систем“, изјавио је Ђорђевић и најавио састанак са запосленима у Функцији услуга који ће се одржати наредне недеље.

Присутнима су се обратили и заменик директора Функције поштанске мреже Виктор Костић, директорка Пост Про-а Спаснија Ожеговић, специјални саветник директора Предузећа Небојша Денда и директор РЈ "Хибридна пошта" Срђан Смиљковић.