Пошта Србије - Национални конкурс Поште Србије за предузетнице почиње 8. марта

7.3.2023.

Национални конкурс Поште Србије за предузетнице почиње 8. марта

Пошта Србије другу годину заредом организује национални наградни конкурс ,,100 успешних пословних жена“, овога пута намењен предузетницама из руралних и неградских подручја, чиме наставља да подржава женско предузетништво и поклања пажњу унапређењу положаја жена на тржишту рада. Под слоганом Најбоље тек долази, конкурс почиње 8. марта и траје до 8. априла 2023. године.

Са циљем оснаживања и промоције женског предузетништва широм наше земље, овогодишњи конкурс намењен је оснивачицама и законским заступницама малих предузећа и удружења у руралним подручјима и осталим неградским срединама са територије целе Србије.

За 100 најбољих кандидаткиња по оцени стручне Комисије, Пошта Србије ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије. Победнице и њихово пословање ће поред представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, бити представљене и на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку, Линкедину и Youtube каналу, чиме ће њихови бизниси постати видљивији и боље позиционирани на националном тржишту роба и услуга.

Критеријуми за оцењивање су, између осталог, успешност презентованих пословних активности или пословне идеје, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено-одговорне активности.

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве доступне су на интернет адреси http://preduzetnice.posta.rs, док је за додатна питања на располагању имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.