Пошта Србије - Одржан састанак продајних тимова из целе Србије

13.3.2023.

Одржан састанак продајних тимова из целе Србије

На данашњем састанку продајних тимова ЈП „Пошта Србије“, вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић, директорка Функције услуга Бојана Николић, директорка Пост Про-а Спасенија Ожеговић и руководилац сектора продаје Ана Стојановић презентовали су присутнима модел унапређења резултата продајних активности.

На састанку одржаном у Регионалном поштанско-логистичком центру Београд, Ђорђевић је нагласио да је трансформација сектора продаје и услуга прва у низу промена које Пошту Србије очекују у овој години и апострофирао значај рада на терену за унапређење продајних активности.

„Увођењем новог система рада и модела унапређења резултата продаје Пост-експрес услуга применом модела награђивања успеха продаваца, желимо да додатно мотивишемо запослене у продаји, као и достављаче и поштаре на које се систем награђивања односи. Повећањем продајних потенцијала корак смо ближи нашем циљу - повећању прихода како Поште Србије, тако и њених запослених“, изјавио је Ђорђевић.

„За остварено додатно ангажовање које резултира новим уговором са реализацијом експрес усллуга, запослени ће бити награђени према моделу награђивања у уговореним условима преко Пост Про-а. Снага заједништва и преко 15.000 запослених нас чини доминантним на тржишту, а отварање новог продајног канала запосленима у Пошти Србије отвара могућности за додатну зараду“, изјавила је Спасенија Ожеговић