Пошта Србије - Још само пет дана до краја конкурса „100 успешних пословних жена“

4.4.2023.

Још само пет дана до краја конкурса „100 успешних пословних жена“

Пошта Србије позива предузетнице, оснивачице и законске заступнице малих предузећа и удружења у руралним подручјима и осталим неградским срединама са територије целе Србије, да се до 8. априла пријаве на национални конкурс „100 успешних пословних жена“ из руралних и неградских подручја.

 

Са циљем оснаживања и промоције женског предузетништва широм наше земље, за 100 најбољих кандидаткиња по оцени стручне Комисије Пошта Србије ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије.

Победнице и њихово пословање ће поред представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, бити представљене и на мониторима у поштама, на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку, Линкедину и Youtube каналу, чиме ће њихови бизниси постати видљивији и боље позиционирани на националном тржишту роба и услуга. 

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве доступне су на интернет адреси http://preduzetnice.posta.rs. За додатна питања на располагању имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.