Пошта Србије - Одржан проширени колегијум Предузећа

6.4.2023.

Одржан проширени колегијум Предузећа

На проширеном колегијуму Предузећа, којем су поред извршних директора, директора функција и директора свих радних јединица присуствовали и представници запослених у достави, в.д. директор Зоран Ђорђевић говорио је о резултатима рада у првом тромесечју текуће пословне године, актуелној промени систематизације и плановима за унапређење на пословима доставе.

 

„Пошта Србије ради транспарентно, због чега смо формирали Службу унутрашње контроле чији је задатак провера законитости свих донетих одлука и контрола њиховог спровођења. Унутрашња контрола ради независно, по усвојеном правилнику, штитећи државу и наш велики систем. Ефекти мера које доносимо у циљу оптимизације пословања већ су видљиви, а у наредним месецима нас очекује интезиван рад на реорганизацији нашег великог система,  а све у циљу још бољих пословних резултата“, рекао је Ђорђевић, нагласивши поново важност редовног информисања свих запослених о актуелностима у Предузећу.

Директор је истакао да је пословодство веома посвећено унапређењу услуга, процеса рада и положаја запослених. Додао је да се интензивно ради на пројектима од значаја за Предузеће, попут еНовчаника, мобилног поштара, имплементације пакетомата, и најавио  да ће пројекат еНотар  током овог месеца добити сертификат од надлежног министарства.