Пошта Србије - Најбољи радници првог квартала добили признања

15.5.2023.

Најбољи радници првог квартала добили признања

Признања „Најбољи радник” за први квартал 2023. године колегама је уручио Зоран Ђорђевић, в.д. директор Поште Србије. Ђорђевић је колегама честитао на резултатима и освојеним признањима.

„Захваљујем вам на посвећености, добар рад ће увек бити препознат и награђен. Настављамо у још јачем ритму да заједно радимо на развоју и квалитетном одговарању на све захтеве тржишта. Нова организација помоћи ће да будемо конкурентнији, а запослени сигурнији, боље вредновани и да се у систему позиционирају сходно постигнутим резултатима. Савремени послови и паметно инвестирање остају приоритет, чиме ћемо постићи додатне приходе, нова повећања зарада и наставити са побољшањем услова рада. Запослени који обављају рад на терену и кориснике услужују на шалтерима, биће додатно стимулисани и награђени”, поручио је директор Ђорђевић.

За најбоље поштаре проглашени су Немања Савић, РЈ „Земун” (11070 Београд 27), Владимир Пантић, РЈ „Београдски венац” (11251 Остружница), Радован Матијевић, РЈ „Нови Сад” (21102 Нови Сад), и Саша Димитријевић, РРЈ „Крагујевац, Јагодина, Крушевац” (34110 Крагујевац). Будимир Трифуновић, достављач из РЈ „Земун” (11273 Београд 87) награђен је у категорији најбољи достављач/возач.

Најбољи шалтерски радници су Слађана Зечевић, РЈ „Земун” (11070 Београд 27), Јадранка Булатовић, РЈ „Београдски венац” (11253 Сремчица), Марина Живковић, РЈ „Ниш” (18103 Ниш), и Наташа Ђурић, РРЈ „Ужице, Шабац, Ваљево” (31207 Сирогојно).

Добитнице признања за најбоље управнике пошта су Јасмина Митић, РЈ „Београдски венац” (11253 Сремчица) и Хелена Мужинић, РРЈ „Панчево, Сремска Митровица” (26210 Ковачица).

Најбољи контролор/благајник је Зоран Павловић, главни контролор у РЈ „РПЛЦ Београд”, Служба за сортирање пакетских и пошиљака нестандардних димензија. Као најбољи запослени у преради поштанских пошиљака признање је заслужио Предраг Милудиновић, из РЈ „Ниш”, ГПЦ 40200 Ниш.