Пошта Србије - Отворена пошта у просторијама компаније ЈУМКО у Врању

1.6.2023.

Отворена пошта у просторијама компаније ЈУМКО у Врању

Зоран Ђорђевић, в.д. директор Поште Србије, у присуству топ менаџмента Поште, сарадника и колега из Врања, отворио је пошту у просторијама компаније ЈУМКО у Врању. Пошта 17509 Врање, на адреси Једанаестог конгреса 6, од данас, поштанско-финансијске услуге пружа радним данима од 8 до 15.30 часова.

„Уз подршку наших партнера из ЈУМКА, омогућили смо да њихови запослени, службеници саобраћајне полиције и царинске испоставе, шпедитерске куће и друге компаније из окружења, у кругу компаније обаве свакодневне послове платног промета, пријема пошиљака и мењачнице. Биће и других новина у Врању, данашњу посету искористили смо и да утврдимо шта би грађани Врања желели да у наредном периоду добију што се наших услуга тиче и шта је потребно нашим запосленима да бисмо пружили још квалитетније услуге и да их за то наградимо. Наставићемо обнову наших пошта на југу земље и проширити асортиман нових дигиталних услуга”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Колегијум директора Поште Србије одржао је данас и редовну седницу у Врању, на којој су разматрани извештаји о раду, приоритетне потребе и особености пружања поштанских услуга на територији врањске општине.