Пошта Србије - Отпочела сардња ЈП „Пошта Србије“ и „Ananas ecommerce-a“

13.6.2023.

Отпочела сарадња ЈП „Пошта Србије“ и „Ananas ecommerce-a“

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Ђорђевић и генерални директор „Ananas ecommerce-a“ Марко Царевић, потписали су данас уговор којим је отпочела сарадња између Поште Србије и „Ananas ecommerce-a“.

Након потписивања Уговора седишту Поште Србије, Царевић је истакао да је ова компанија поносна што је добила прилику да оствари сарадњу са Поштом Србије и тиме допринесе још бољем искуству купаца, а истовремено и јачању пословања.

„Снага и величина Поште Србије нам је како мотив, тако и одличан ослонац за даљи развој Ананас екосистема. Од самог покретања Ананаса, фокус пословања је на врхунском сервису, што смо изузетним резултатима и доказали. Баш због тога, стратешка сарадња с тржишним лидером у области курирских услуга у Србији за нас представља велико задовољство, али и велики пословни успех“, изјавио је Царевић.

„Курирски сервис Поште Србије Пост Експрес са својом разгранатом и савременом поштанском мрежом већ двадесет година корисницима омогућава најбржи, најквалитетнији и најсигурнији пренос пошиљака у унутрашњем саобраћају на територији целе Србије. Драго нам је што је једна велика и поуздана платформа као што је Ананас препознала управо те квалитете Поште Србије и што смо данашњим потписивањем, као две компаније које су познате управо као поуздане, брзе и приступачне корисницима Ананаса омогућули још боље корисничко искуство“, изјавио је Ђорђевић.