Пошта Србије - Захвалница Београдског маратона за Пошту

28.6.2023.

Захвалница Београдског маратона за Пошту

На свечаности под називом „Хероји 36. Београдског маратона”, Београдски маратон доделио је посебна признања такмичарима чије учешће и завршетак трке представљају својеврсни подвиг, као и захвалнице партнерима за допринос развоју и традицији овог престижног спортског догађаја који изнова поставља рекорде и подиже стандарде највећих спортских манифестација у земљи и региону.

У име Поште Србије, дугогодишњег пријатеља Београдског маратона, захвалницу је примио извршни директор Небојша Марковић, који је на 36. Београдском маратону истрчао полумаратонску трку.

Директор „Београдског маратона” Дарко Хабуш рекао је да је промоција инклузије и равноправности веома важан сегмент Маратона, а да се овогодишњи маратон изразито истакао по хуманом карактеру, због чега се родила идеја о покретању фондације „Хероји Београдског маратона”. „У знак захвалности за солидарност, храброст и подршку, награђени су партнери Маратона, они који су се својим учешћем истакли и на које се други могу угледати, и сви који су учинили тај дан посебним некоме ко то можда није могао сам”, истакао је Хабуш.

Пошта је на овогодишњем 36. Београдском маратону била покровитељ такмичарске трке „Пошта Србије Штафетни полумаратон”, а победнике је наградила плакетама и специјално дизајниранираним медаљама, док је у више такмичарских трка учешће узело 32 колегиница и колега.