Пошта Србије - Пошта 11000 Београд 6 од данас на новој адреси

11.9.2023.

Пошта 11000 Београд 6 од данас на новој адреси

Пошта 11000 Београд 6 пресељена је из Савске 2 на нову локацију у објекту ДП „Борели”, Немањина 4 (угао Немањине и Хајдук-Вељковог венца). Пошту је у новом пословном простору где је данас отпочела са пружањем услуга корисницима, отворио Зоран Ђорђевић, в.д. директор Поште Србије.

„У оквиру договора са Владом Србије по коме се објекат у Савској 2 предаје Дирекцији за имовину 14. септембра, данас смо отворили нову модерну пословницу, урађену по најсавременијим стандардима, на одличној локацији. За све наше кориснике који су до јуче користили услуге старе поште 6 омогућили смо све сервисе доступне и у Главној пошти. Настављамо са повећањем доступности поштанских услуга, а само један од наших планова је и скоро отварање нове поште у згради Skyline-а у Кнеза Милоша. Верујем да ће нашa нова пословница улепшати изглед овог дела града, на задовољство грађана и корисника”, рекао је Зоран Ђорђевић.

Пошта 11000 Београд 6, на девет шалтера, пружа поштанско-финансијске услуге, пријем и испоруку пошиљака, услуге мењача и продаје поштанских вредносница. Испред објекта поште, корисницима је доступан Поштин пакетомат 11853.

Радно време поште је радним данима од 8 до 20 часова, суботом од 8 до 15 часова.