Пошта Србије - Са проширеног колегијума: Сутра почиње исплата зараде из добити

26.10.2023.

Са проширеног колегијума: Сутра почиње исплата зараде из добити

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије” Зоран Ђорђевић одржао је данас проширени колегијум Предузећа комe су, поред извршних директора и директора функција, присуствовали координатори и заменици координатора за радне јединице, директори радних јединица ван регија и регионалних радних јединица, помоћници директора регионалних радних јединица за подручне јединице, управници пошта првог реда и ван реда и представници синдикалних организација које делују у Предузећу.

 

Посебна пажња посвећена је даљем побољшању услова рада и материјалог статуса запослених. Тим поводом, директор Ђорђевић обавестио је присутне да је Влада Републике Србије на данашњој седници одобрила исплату зараде из добити запосленима у ЈП „Пошта Србије”, као и да ће исплата почети сутра, 27. октобра и да ће се завршити у понедељак, 30. октобра.

Између осталог, анализирани су рејони и радни учинак запослених и дискутовано је о повећању броја запослених, новом правилнику о награђивању поштара, достављача и шалтерских радника по учинку и даљем побољшању квалитета услуга које Пошта Србије пружа.