Пошта Србије - Пошта Србије на фестивалу Зимска бајка

8.12.2023.

Пошта Србије на фестивалу Зимска бајка

Пошта Србије и ове године део је фестивала „Зимска бајка“ који се од 8. децембра до 8. јануара одржава у Савском парку Београда на води. У склопу овог фестивала, Пошта Србије је припремила посебан празнични програм.

За све посетиоце и учеснике фестивала отворена је празнична пошта 11161 Београд 16 која ће пружати поштанско-финансијске услуге – уплате и исплате новца, услуге мењача, пријем пошиљака, као и продају поштанских марака и вредносница, честитки и поклона из gift програма. Радно време поште свим данима током трајања фестивала је од 13 до 20.30 часова. Посетиоци ће такође имати прилику да направе магичне фотографије у Поштиној новогодишњој кочији као и на већ добро познатом месту за најбоље новогодишње фотографије - поштанској говорници која ће их чекати поред поште.  

За најмлађе посетиоце, Пошта Србије припремила је и креативне радионице „Поштански сатић“, које ће се одржавати 9, 23, и 30. децембра и 8. јануара, с почетком у 12 часова.

У самом финишу овогодишње „Зимске бајке“, одржаће се и свечана додела награда победницима Поштиног наградног литерарног и ликовног конкурса „Писмо Божић Бати“, намењеног деци узраста до 12 година из целе Србије. За добитнике у групној и појединачној конкуренцији Пошта Србије спремила је вредне награде - ваучерe за технику, спортску одећу, обућу и другу спортску опрему.

Конкурс траје до 20. децембра, а радови се шаљу на адресу: Поштански преградак 900, 11120 Београд 35, са назнаком Наградни конкурс „Писмо Божић Бати”. Услови наградног конкурса и обрасци изјава о сагласности, доступни су на сајту Поште Србије.