Пошта Србије - Најбољи радници четвртог квартала добили признања

2.2.2024.

Најбољи радници четвртог квартала добили признања

Најбољим запосленима на технолошким пословима у Предузећу признања „Најбољи радник” за четврти квартал 2023. године уручио је в.д. директор Поште Србије Зоран Ђорђевић у седишту Предузећа. Директор Ђорђевић честитао је колегама на постигнутим резултатима и успеху у стандардно јакој конкуренцији и предочио планове за текућу пословну годину.

„Очекивања су да нови пројекти и услуге које смо развили у претходном периоду донесу значајне приходе, издвоје нас и учврсте нашу водећу позицију на тржишту. Настављамо рад на нашој реформи и реогранизацији која ће знатно допринети унапређењу материјалног положаја запослених и услова рада, развоју кадровског потенцијала и максималном награђивању запослених за остварене резултате. Хвала вам на посвећености и изузетном доприносу у посебно захтевном периоду протекле године”, рекао је Ђорђевић.

Најбољи поштари су Бошко Лаћарац, РРЈ „Панчево, Сремска Митровица” (22000 Сремска Митровица), Роберт Мишчевић, РРЈ „Суботица, Зрењанин, Сомбор, Кикинда” (25260 Апатин), Ненад Стојановић, РЈ „Београдски венац” (11233 Раља), и Милорад Лацковић, РЈ „Земун” (11277 Угриновци). У категорији најбољи достављач/возач награђен је Драган Павићевић, достављач, РРЈ „Ужице, Шабац, Ваљево” (15300 Лозница).

За најбоље шалтерске раднике проглашени су Драгана Матић, РЈ „Земун” (11070 Београд 27), Данијела Станимировић, РЈ „Ниш” (18101 Ниш), Ненад Марков, РРЈ „Врање, Лесковац, Прокупље, Пирот” (18320 Димитровград), и Даница Бурсаћ, РЈ „Београдски венац” (11253 Сремчица).

Најбољи управници пошта су Александар Живковић, РРЈ „Ужице, Шабац, Ваљево” (15311 Драгинац) и Валентина Денић, РЈ „Београдски венац” (11500 Обреновац).

Признање за најбољег контролора/благајника додељено је Владислави Стојимировић, контролору у РЈ „РПЛЦ Београд”, док је за најбољег радника у преради поштанских пошиљака награђен Владимир Мађаров, из РРЈ „Суботица, Зрењанин, Сомбор, Кикинда” (23200 Зрењанин).