Пошта Србије - Награде најбољим запосленима

8.2.2024.

Награде најбољим запосленима

Одлуком в.д. директора Поште Србије, четири колегинице ванредно су награђене за изузетан допринос пословном успеху Предузећа у 2023. години. Њих је данас у Региoналном поштанско-логистичком центру „Београд” угостио директор Зоран Ђорђевић, заједно са члановима колегијума директора Предузећа.

Награђене су Јелена Милосављевић, помоћница директора Радне јединице „Нови Сад”, Надица Судимац, техничарка за шалтерске пословe у пошти 37230 Александровац (ПЈ „Крушевац”), Слађана Дамјанов, поштарка у пошти 26203 Сефкерин (Седиште РРЈ „Панчево, Сремска Митровица”), и Слађана Мешковић, запослена на пословима возача моторног возила у Поштанском центру 24200 Суботица.

Зоран Ђорђевић честитао је колегиницама на високом степену професионалности и пожртвованости у извршавању радних задатака.

„Задовољан сам што смо пронашли начин да се посебно, ван стандардног кварталног и годишњег награђивања, захвалимо и похвалимо све који пружају максимум на најзахтевнијим радним местима, у пружању поштанских и других услуга високог квалитета. То нам је увек био главни мотив, што ћемо у потпуности уредити завршетком реформе и реорганизације које смо предузели. Сви запослени треба да знају да ће за остварене резултате и посебан допринос убудуће бити награђени по више основа”, рекао је Ђорђевић.