Пошта Србије - Конкурс за предузетнице – За најбољих 100 бесплатан маркетинг и едукација

8.3.2024.

Конкурс за предузетнице – За најбољих 100 бесплатан маркетинг и едукација

Пошта Србије отворила је данас нови национални наградни конкурс ,,100 успешних пословних жена”, за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена.

Конкурс је од 8. марта до 8. априла 2024. отворен за све предузетнице и законске заступнице или оснивачице малих предузећа са територије целе Србије, укључујући земљорадничке задруге, занатске радње, установе, удружења, као и за жене носиоце породичног пољопривредног газдинства. Све оне се на конкурс могу пријавити у једноставном поступку, он-лајн пријављивањем на интернет страници http://preduzetnice.posta.rs/.

Критеријуми за оцењивање су поред успешности презентоване пословне активности и бизнис идеје, награде у области пословања или стваралаштва, као и друштвено-одговорне активности. Пријаве ће оцењивати стручна Комисија за спровођење наградног конкурса100 успешних пословних жена”.

За 100 најуспешнијих кандидаткиња Пошта ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм Србије, у виду представљања у брошури која ће без накнаде бити доступна корисницима поштанских услуга, као и њихову презентацију на мониторима у поштама.

Изузетно, за овај трећи по реду национални наградни конкурс Поште Србије, значајно је повећан наградни фонд и ово је први пут да је Пошта Србије за свих 100 будућих победница конкурса обезбедила специјалне награде – едукације на различите најактуелније теме из области вођења и развоја бизниса, које спроводи Привредна комора Србије (ПКС).

Листа наградних едукација обухвата десет радионица на тему маркетинга и техника продаје, вештина асертивне комуникације, дигитализације у пословању, извора финансирања, истраживања тржишта и израде бизнис плана, пројектног менаџмента и умрежавања и наступа на иностраном тржишту.

Конкурс „100 успешних пословних жена” отворен је до 8. априла. Услови конкурса доступни су на интернет страници http://preduzetnice.posta.rs/. За додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.