Пошта Србије - Директор Зоран Анђелковић: Испуњено обећање дато запосленима

20.5.2024.

Директор Зоран Анђелковић: Испуњено обећање дато запосленима

Вршилац дужности директора Поште Србије Зоран Анђелковић одржао је састанак у ширем саставу, са директорима радних, регионалних радних и подручних јединица из целе земље и представницима пословодства, коме су присуствовали и представници синдиката.

Зоран Анђелковић рекао је да је већ данас Пошта Србије почела са исплатом првог дела зараде из добити за 2023. годину и тиме испунила обећање дато запосленима.

На састанку са сарадницима директор Анђелковић разговарао је о технолошким процесима, најзначајним активностима из делокруга рада пословних функција и представио планове и као заједнички задатак – борбу за успех компаније и бољи положај запослених и унапређење услова рада и сарадње са корисницима, побољшањем квалитета услуга и мреже пословница и доставних возила.

Анђелковић је закључио да је Пошта Србије, с обзиром на најраспрострањенију мрежу пословница и доставну флоту, и како је рекао, поуздану и брзу услугу, најбољи и најсигурнији партнер и грађанима и привреди. Пошта Србије, апсолутно је конкурентна на националном тржишту, а у наредном периоду радиће се на повећању њене конкурентности, квалитета услуга и привлачењу нових клијената, јер примарни циљ и интерес свих страна треба да буде успех компаније, нагласио је директор Анђелковић.