Пошта Србије - Пошта Србије на јубиларној манифестацији „Савске ватре”

7.7.2024.

Пошта Србије на јубиларној манифестацији „Савске ватре”

Пошта Србије и њен тим, представници Синдиката ПТТ Србије и друге колеге, узели су учешће у 25. манифестацији „Савске ватре – Сиђи до реке” на кеју на Сави код Београдског сајма. 

Поводом великог јубилеја, организатори, Савез проналазача Србије и Феријални савез Србије, Пошти Србије и партнерима из целе земље уручили су повеље захвалности. Зорану Анђелковићу, вршиоцу дужности директора Поште Србије, за дугогодишњу сарадњу, друштвену одговорност и подршку манифестацији, уручен је златни медаљон са ликом Михајла Пупина.

Традиционално, догађај окупља љубитеље реке Саве, посвећене очувању природе, реке, њених лепота, живог света и приобаља, а бројне такмичарске екипе, мајстори у припремању рибље чорбе и спортисти, узели су учешће у такмичарском делу програма.

У уметничком програму, наступиле су певачке групе и културно-уметничка друштва, међу којима, као специјални гости, 60 девојчица и дечака са Косова и Метохије, чланови друштава „Косовка девојка” из Бабиног Моста и „Мокра Гора” из Зубиног Потока, као и ветерани КУД „Ђока Павловић” Поште Србије.