Пошта Србије - ПОСТ-ЕКСПРЕС добитник медаље за квалитет и цену

31.1.2018.

ПОСТ-ЕКСПРЕС – добитник медаље за квалитет и цену

Курирски сервис Поште србије добитник је међународне награде „Best Buy Award” за најбољи однос цене и квалитета у категорији услуга експрес доставе у Србији.

Пост-експрес је прва курирска служба у Србији која је одликована престижним признањем „Best Buy Award” (Награда за најповољнију куповину), за најбољи однос цене и квалитета у категорији услуга експрес доставе за 2017/2018. годину по мишљењу непосредних корисника. Током истраживања које је за тржиште Србије спровела Међународна асоцијација за сертификацију (ICERTIAS) са седиштем у Цириху, највећи број испитаника је изабрао Пост-експрес, обезбедивши му на тај начин статус „Бр. 1 – најбољи однос цене и квалитета”.

Пост-експрес се поноси овим престижним признањем, јер своју пословну позицију најбржег и најдоступнијег преноса пошиљака гради управо на квалитету и приступачној цени.

Пост-експрес је први курирски сервис на територији Србије, који је 2002. године покренула Пошта Србије са 34 курира у 26 градова, а данас ангажује 850 курира, који са око 650 возила свакога дана пређу десетине хиљада километара и годишње пренесу више од 10 милиона пошиљака. Основа дугогодишњег поверења корисника, уједно и највећа снага Пост-експреса, јесте доступност сервиса, односно покривеност доставом свих места у Србији, уз могућност предаје пошиљака на преко 1.000 шалтера или посредством курира у 560 места за услугу Данас за сутра.

У минулих деценију и по, међу више од 50 директних конкурената, курирски сервис Поште Србије задржао је лидерску позицију на тржишту и из године у годину бележи стабилан раст.

Награда „Best Buy Award” се додељује у организацији Међународне асоцијације за сертификацију (ICERTIAS), на основу истраживања искустава потрошача. Истраживања о најбољем односу цене и квалитета при одлучивању о куповини или коришћењу услуге, спроводе се према Међународном кодексу о спровођењу друштвених истраживања и истраживања тржишта, који су усвојили Међународна трговинска комора и Европска асоцијација истраживачких експерата. Међу добитницима овог значајног признања налазе се бројни водећи домаћи и међународни брендови као што су: Опел, Милка, Хјундаи, Унилевер, Hewlett-Packard, Бош, Уникредит, Даноне, Нестле, Др Еткер, Холцим, Хенкел, Идеа, Гранд кафа, Блиц и многи други.