Пошта Србије - RIA новчана дознака доступна у поштама широм земље

20.8.2020.

RIA новчана дознака доступна у поштама широм земље

Пошта Србије од 20. августа почиње да пружа услугу једноставног и сигурног међународног трансфера новца преко RIA новчане дознаке. Услуга је доступна у преко 1.300 корпоративних пошта широм земље.

Максималан износ слања новца из Србије, по једној новчаној дознаци износи 580.000 динара, а дознака је расположива за исплату примаоцу након највише десет минута од момента слања, док је рок расположивости дознаке примаоцу 30 календарских дана. Слање и пријем новца обавља се у динарима, док је конверзија износа у складу са курсном листом компаније RIA.

Увођењем RIA новчане дознаке, Пошта Србије проширила је асортиман, те уз досадашњу конкурентну понуду услуга међународног трансфера новца PostCash, Western Union и MoneyGram, сада нуди и RIA новчану дознаку и тиме повећава доступност овог сегмента услуга на домаћем тржишту, идући у сусрет навикама корисника.

Комапанија RIA више од 30 година са великим успехом омогућава брз, сигуран и повољан начин за слање и пријем новца корисницима широм света и поседује мрежу од 435.000 локација у 159 земаља.