Пошта Србије - Препорука потрошача је Пошта Србије

28.2.2018.

Препорука потрошача је Пошта Србије

Пошта Србије је добитник престижног признања „Мој избор” за омиљени домаћи бренд у 2018. години, у категорији „Транспорт”.

Додатни је успех што је друго место у истој категорији припало курирском сервису Поште Србије – Пост-експресу, чиме су га потрошачи директно наградили и потврдили његову лидерску позицију међу више од 50 конкурената на тржишту.

У име Поште Србије, ову вредну награду је примила Нела Бојовић, руководилац Сектора за корпоративни маркетинг и одговорност, а уручио ју је Милан Ристић, председник удружења „Моја Србија”, на свечаности одржаној 27. фебруара у Скупштини града Београда.

Нела Бојовић је у име Мире Петровић, в. д. директора Поште Србије и 15.000 запослених, изразила част и задовољство поводом освајања овог важног признања, а посебно што је оно глас поверења потрошача.

„Нас у Пошти Србије то веома радује и наравно обавезује да наставимо да одржавамо услугу високог квалитета. Преко 1.500 пошта, 4.000 шалтера, 1.700 возила и 4.000 достављача омогућавају да наша услуга дневно буде присутна на било којој адреси у Србији. Аутоматизовани процес прераде, као и електронска повезаност свих наших пословница и пословних процеса омогућавају нам да стално унапређујемо услугу, тачније више од 400 услуга Поште Србије – финансијских, логистичких, пакетских и писмоносних, телевизије и интернета и тако даље. Како комуникације напредују, тако и ми, као стуб комуникације овог друштва и ове државе, унапређујемо и уводимо нове сервисе”, рекла је она.

Ове године у конкуренцији за награду се нашло 780 домаћих производа и брендова. Гласање је организовано у два круга. У првом кругу су гласали корисници интернета, а брендови са највећим бројем гласова пласирали су се у финале, где их је дочекало по пет најбоље пласираних брендова из прошлогодишње акције. У финалном кругу је било 140 брендова. Финално гласање је обављено на терену, у 10 градова Србије, методом „лице у лице”, на узорку од 1.910 потрошача.