Пошта Србије - Стратешка сарадња пошта Србије и Словеније

20.4.2021.

Стратешка сарадња пошта Србије и Словеније

Директори пошта Србије и Словеније, Зоран Ђорђевић и Томаж Кокот, одржали су данас први онлајн састанак, и том приликом потврдили спремност да традиционално добру сарадњу пошта две земље интензивирају у правцу стратешког развоја нових услуга за грађане и привреду.

На састанку коме је присуствовао и председник Надзорног одбора ЈП „Пошта Србије” Бориша Шаренац, оцењено је да постоји обострана спремност за заједнички рад на унапређењу поштанских, технолошких и логистичких решења, у складу са растућим потребама грађана и привреда Србије и Словеније.

Данашњи састанак одржан је на иницијативу Зорана Ђорђевића, в.д. директора Поште Србије, као прва у низу активности на развоју стратешке сарадње Поште Србије са поштанским операторима у региону.

Оквири могућих праваца сарадње пошта Србије и Словеније које су данас размотрили директори Ђорђевић и Кокот, биће предмет даље разраде од стране стручних тимова. Такође, директор Ђорђевић упутио је званичан позив да делегација Поште Словеније посети Пошту Србије, што је господин Кокот са задовољством прихватио.