Пошта Србије - Зоран Ђорђевић изабран за члана Управног одбора Привредне коморе Србије

17.6.2021.

Зоран Ђорђевић изабран за члана Управног одбора Привредне коморе Србије

Вршилац дужности директора ЈП „Пошта Србије“ Зоран Ђорђевић, изабран је данас за члана Управног одбора Привредне коморе Србије у четворогодишњем мандату. Ђорђевић је на ову функцију именован на предлог председника Привредне Коморе Србије, Марка Чадежа.

Образлажући предлог, Чадеж је изразио убеђење да ће, имајући у виду високо постављене циљеве и планиране активности Привредне коморе Србије, Зоран Ђорђевић као члан Управног одбора, значајно допринети раду најзначајније националне привредне асоцијације.

Директор Ђорђевић се захвалио на именовању које је, како је рекао, прихватио са жељом да у сарадњи са Привредном комором Србије, поставимо Пошту на место које заслужује - као најбољу и најјачу домаћу компанију.

„То је могуће само ако унапредимо пословање, дигитализујемо услуге и сервисе за грађане и привреду, али и унапредимо материјално-финансијски положај радника Поште који су њен најважнији ресурс. Задовољство запослених је основа свих наших активности, јер без тога не би било могуће ни постизање планираних циљева“, истакао је Зоран Ђорђевић.

Председник Привредне коморе Србије, Марко Чадеж, захвалио се Ђорђевићу на томе што ће као члан Управног одбора своје време, знање и искуство посветити раду у корист привреде Србије.