Пошта Србије - Позив за подношење понуда за избор заступника

15.7.2021.

Позив за подношење понуда за избор заступника

Ступањем на снагу новог Правилника о поступку избора заступника у пружању услуга преко уговорне поште и издвојеног уговорног шалтера oбавештавамо сва заинтересована правна лица и предузетнике да Јавно предузеће „Пошта Србије” омогућава пружање услуга преко заступника, који у име и за рачун ЈП „Пошта Србије” пружају услуге преко уговорне поште и издвојеног уговорног шалтера, уз плаћање заступничке провизије.

Сарадњом са Поштом Србије, компанијом од поверења у пружању поштанских, финансијских и других услуга, можете обезбедити додатни приход у свом пословању и грађанима и пословним партнерима пружити додатни мотив да постану ваши корисници.

Пошта Србије овим путем упућује отворени позив свим заинтересованим правним лицима и предузетницима да поднесу понуде за пружање услуга преко уговорне поште или издвојеног уговорног шалтера. Потенцијални заступници – правна лица и предузетници, са територије целе државе, понуде могу поднети у било којој организационој јединици Поште Србије, или електронским путем, на е-маил адресу Функције поштанске мреже dirposmre@jp.ptt.rs и свих других организационих јединица. У понуди навести основне податке о правном лицу или предузетнику и локацији на којој сте заинтересовани за пословну сарадњу са Поштом Србије.

За додатне информације на располагању је број телефона 011 3718 103.

Понуде се разматрају у складу са интерним актом Предузећа, који регулише комплетан поступак за избор заступника за пружање услуга преко уговорне поште и издвојеног уговорног шалтера. Позив је стално отворен.