Пошта Србије - Зоран Ђорђевић посетио учеснике кампа „Србија те зове 2021“

30.7.2021.

Зоран Ђорђевић посетио учеснике кампа „Србија те зове 2021“

Пошта Србије као друштвено одговорна компанија увек је помагала и помагаће све активности и иницијативе које се организују на добробит заједнице, а поготово кад су у питању наша деца, изјавио је в.д. директора Зоран Ђорђевић прилком данашње посете деци - учесницима кампа „Србија те зове 2021“ у дому „Патријарх Павле“.

Током дружења са више од 200 најталентованије деце из Србије, региона и дијаспоре, којима су се у кампу „Србија те зове“ ове године по први пут придружили и малишани са инвалидитетом, Ђорђевић је истакао значај везивања младих за спорт, јер је Србија земља која рађа најбоље спортисте.

„Ми смо спортска нација, а деца кроз спорт и дружење стичу нове пријатеље и драго ми је што су овог пута, поред деце из целе Србије, ту и деца из наше дијаспоре. Сигуран сам да ће неки од њих једног дана постати шампиони и да ће се тада сећати тренутака које су провели у овом кампу и дому „Патријарх Павле“ из којег је све и почело“, изјавио је Зоран Ђорђевић.

Он је посебно истакао велике напоре које чини Влада Републике Србије да унапреди живот особа са инвалидитетом и да им омогући све оно што живот налаже - нормално детињство, школовање, право на посао, али и могућност да кроз оваква дружења постану врхунски спортисти. „Ми имамо параолимпијце и спортисте који су понос ове земље и верујем да ће и ова деца наставити те успехе“, истакао је Зоран Ђорђевић.