Пошта Србије - До краја године набавка нових најсавременијих бицикала за поштаре

12.8.2021.

До краја године набавка нових најсавременијих бицикала за поштаре

ЈП „Пошта Србије”, компанија са највећом националном бициклистичком мрежом, подржало је Европско првенство у планинском бициклизму, које је вечерас свечано отворено у Новом Саду на Петроварадинској тврђави. Свечаном отварању присуствовао је и в.д. директора Поште Србије, Зоран Ђорђевић, који је овом приликом најавио и набавку нових бицикала за доставу пошиљака.

„Пошта Србије има највећу организовану бициклистичку мрежу у земљи која се користи за доставу пошиљака, претежно у Војводини. Зато је један од наших приоритета да поштанску мрежу до краја године унапредимо и осавременимо набавком близу 800 нових најсавременијих бицикала, на стандардни и електрични погон, чиме ћемо нашим поштарима обезбедити боље услове за рад, а корисницима квалитетнију услугу. Истовремено, потенцирањем еколошких начина доставе, чувамо и бринемо о животној средини на добробит свих грађана. Такође, Пошта Србије каo друштвено-одговорна компанија подржава развој спорта и иницијативе којима се унапређује свест о добробити физичке активности и промовишу здрави стилови живота. Бициклизам, као спорт за све генерације и активност која повезује грађанe наше земље кроз мрежу Поште Србије, има за нас посебан значај”, изјавио је Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије.

Европско првенство у планинском бициклизму трајаће до 15. августа на Петроварадинској тврђави, а Србија је прва земља у историји која га организује у региону, уз помоћ, између осталих, и Поште Србије, као једног од званичних спонзора.

Аутор фотографија: Фото Пошта/Вук Бранковић