Пошта Србије - Представници синдиката са директором Ђорђевићем

20.8.2021.

Представници синдиката са директором Ђорђевићем

Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије, састао се данас са представницима Синдиката ПТТ Србије, Синдиката ЈП ПТТ саобраћаја Србија – Независност, Самосталног синдиката поштанских радника и Синдиката Солидарност Поште Србије. На дневном реду била је размена мишљења и међусобно информисање на најважније теме од значаја за пословање Предузећа.

Директор Ђорђевић изнео је показатеље позитивног пословања, као и виђење даљег унапређења и планове Предузећа, и објаснио интензивне и свеобухватне активности пословодства на све актуелне теме. Представио је, такође, и временски оквир за решавање свих битних питања које постављају синдикати.

„Сарадња са синдикатима је врло важна, и стога подржавам интересовање синдиката и запослених око планова и резултата наше компаније. Наставићемо да обезбеђујемо редовну размену информација. Планирамо и пажљиво пратимо и предузимамо напоре да у што краћем року изведемо комплетну рачуницу и реалан план за решавање свих актуелних питања. Уз планирани раст пословних прихода до краја године, ствари ће бити јасније, и у нову пословну годину ући ћемо са јаком позицијом за остваривање нових улагања и раст зарада. Истовремено, нови пројекти и услуге и реформа целог система коју смо предузели, омогућиће нам сигуран раст и значајне уштеде”, рекао је Ђорђевић.